Pana la acest ultim joc, echipa de rugby a Romaniei a intalnit de sapte ori echipa Georgiei, reusind sase victorii, dintre care ultimele trei in deplasare. Continuand seria evolutiilor mult sub posibilitati din ultimul timp, de data aceasta a reusit
Pana la acest ultim joc, echipa de rugby a Romaniei a intalnit de sapte ori echipa Georgiei, reusind sase victorii, dintre care ultimele trei in deplasare. Continuand seria evolutiilor mult sub posibilitati din ultimul timp, de data aceasta a reusit contraperformanta de a parasi terenul invinsa. Realizand prin Tofan o transformare in urma eseului realizat de Socol, Romania a egalat la 13, dar in ultimele 20 de minute gazdele au dominat. Se parea ca meciul se va incheia la egalitate, dar, in minutele de prelungire, Zibzibadze patrunde in forta prin apararea noastra si culca balonul, izbutind al doilea eseu al georgienilor, consfintind victoria gazdelor cu scorul de 20-13 (6-6). Urmatorul meci in cadrul Cupei Europene a Natiunilor se va disputa in compania Ucrainei la Bucuresti, in ziua de 19 martie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.