Constantinescu - ""Seful STS, demis urgent"" Emil Constantinescu i-a propus sambata, presedintelui Traian Basescu sa-l demita urgent pe actualul sef al Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase. ""In privinta temei legate de fosta
Constantinescu - ""Seful STS, demis urgent""
Emil Constantinescu i-a propus sambata, presedintelui Traian Basescu sa-l demita urgent pe actualul sef al Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase. ""In privinta temei legate de fosta Securitate, trebuie sa coboram de la discurs la teme practice"", a afirmat Emil Constantinescu. El a afirmat ca, in ianuarie 1997, primul general pe care l-a demis a fost Tudor Tanase, care condusese serviciul tehnic al Securitatii.
PNL Botosani - Un afacerist, propus prefect
Liberalii botosaneni au convenit vineri seara sa propuna conducerii centrale a partidului o alta persoana pentru ocuparea functiei de prefect al judetului, dupa ce pana in prezent au fost avansate noua nume, informeaza Mediafax. Noul nominalizat este inginerul Cristian Constantin Roman, un om de afaceri de 39 de ani. Dupa ce au impartit organizatia in doua tabere din cauza acestei nominalizari, senatorul Mihai Tibuleac si Catalin Flutur au declarat ca pentru binele partidului au renuntat la orgoliile personale.
CNMT - Tokes, reales dupa demisie
Episcopul reformat de Piatra Craiului Laszlo Tokes a fost reales, sambata dupa-amiaza, in fruntea Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT), dupa ce, inainte cu numai cateva ore, el declarase ca renunta la functie. ""Cind mi-am prezentat demisia am fost cinstit, chiar daca imi expirase mandatul. Cred ca dupa cum se prezinta situatia pot accepta aceasta candidatura"", a declarat episcopul. In urma votului deschis, Laszlo Tokes a primit un nou mandat, fiind inregistrate numai patru abtineri, intre care si cea a fratelui sau, Andras.
PSD Suceava - Consultari ad-hoc pentru paduri
Biroul Executiv Judetean largit al PSD Suceava s-a pronuntat, sambata, in cadrul unei consultari ad-hoc facute la cererea lui Adrian Nastase, pentru transmiterea in folosinta si nu in proprietate a padurilor cu care Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor a fost improprietarita. Nastase a spus ca trebuie sa consulte organizatia ""pentru a vedea cum mergem in Camera"" dupa ce senatorii au respins Legea de aprobare a OUG 100. Nastase a subliniat, insa, ca in luarea unei decizii ""va conta foarte mult"" si punctul de vedere al IPS Pimen Suceveanul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.