Revenit in fotbalul romanesc dupa o absenta de 5 ani, Mihai Stoichita a incercat o minirevolutie la Galati: sa faca din Otelul o echipa ofensiva.
Un esec in prima repriza. Cu 3 atacanti in teren, gazdele au avut o singura ocazie si l-au adus l
Revenit in fotbalul romanesc dupa o absenta de 5 ani, Mihai Stoichita a incercat o minirevolutie la Galati: sa faca din Otelul o echipa ofensiva.
Un esec in prima repriza. Cu 3 atacanti in teren, gazdele au avut o singura ocazie si l-au adus la disperare pe antrenorul lor, care s-a agitat neputincios la marginea terenului
De partea cealalta, bacauanii nu au emis nici o pretentie. Ravasiti de plecarile masive spre Steaua, acolo unde au ajuns, pe rand, Baciu, Lovin, Andrei Cristea si Goian, moldovenii au ajuns o trupa apatica, fara ritm si fara nerv, care poate deveni in orice moment o candidata certa la promovare.
Nici dupa ce galatenii au deschis scorul, in minutul 52, la o centrare a lui Danut Oprea pentru lovitura de cap a lui Daniel Munteanu, bacauanii nu au avut reactie, iar introducerea urgenta a lui Cursaru nu a avut nici un efect. Tot Otelul a fost mai insistenta si putea sa faca 2-0 in minutul 61, dar arbitrul Deaconu a acordat gresit o lovitura libera de la 16 metri in loc sa dicteze penalty, la un fault in careu al lui Florin Ganea asupra lui Badescu.
A urmat aproape o jumatate de ora fara evenimente majore, dar in minutul 89 oaspetii au fost aproape sa dea, nemeritat, lovitura si sa inghete toata suflarea de la Dunare: Geaman a trecut pe sub minge la doar 2 metri de poarta, la o centrare a lui Croitoru, parafand debutul fericit al lui Stoichita pe banca Galatiului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.