""Luam in considerare faptul ca Valeriu Pasat este un oficial cu rang inalt al unei mari companii ruse de stat"", a declarat oficialul rus. PROTEST. ""Conducerea Republicii Moldova este constienta de eforturile noastre de dezvoltare a relatiilor eco
""Luam in considerare faptul ca Valeriu Pasat este un oficial cu rang inalt al unei mari companii ruse de stat"", a declarat oficialul rus.
PROTEST. ""Conducerea Republicii Moldova este constienta de eforturile noastre de dezvoltare a relatiilor economice bilaterale. Arestarea lui Pasat este nefondata. Mai mult, poate fi considerata drept o provocare"", a spus si presedintele companiei ruse.
21 DE MIG-URI. Procuratura generala a Republicii Moldova a anuntat, sambata, ca Pasat a fost retinut in legatura cu ancheta asupra vanzarii a 21 de avioane de vanatoare MiG-29. Contractul a fost incheiat in 1997, cand Pasat era ministru al Apararii. Potrivit estimarilor Procuraturii, tranzactia a pagubit statul cu zeci de milioane de dolari, iar activitatea lui Pasat ca si consilier al presedintelui concernului energetic rusesc RAO UES nu are nici o legatura cu retinerea lui. (Irina Cristea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.