Dupa cum se stie gazonul a reprezentat in ultimii ani o problema foarte mare pentru formatia din Ghencea, care nu de putine ori a trebuit sa joace de-a dreptul in mocirla. Initial patronul ros-albastrilor a anuntat ca nu va baga nici un ban in amenaj

Dupa cum se stie gazonul a reprezentat in ultimii ani o problema foarte mare pentru formatia din Ghencea, care nu de putine ori a trebuit sa joace de-a dreptul in mocirla. Initial patronul ros-albastrilor a anuntat ca nu va baga nici un ban in amenajarea gazonului, daca nu va primi cesionarea acestuia pe cel putin 10 ani, patronul Stelei a vrut insa zilele trecute sa inlocuiasca suprafata de joc pentru a putea juca in conditii cat mai bune. Astfel, presedintele executiv al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ca persoane autorizate i-au spus ca montarea unui covor de iarba pana la meciul cu Villarreal, programat pe 10 martie, este imposibila. "Toti cei cu care am vorbit de la firme specializate au spus ca este imposibila montarea unui covor de iarba pana la ora meciului cu Villarreal. Probabil terenul va fi greu, ca la partida cu Valencia. Este insa o diferenta intre teren greu si teren impracticabil. Daca terenul va fi greu, ca in urma cu o saptamina, ar fi bine sa se intample la fel si in privinta rezultatului", a spus Stoica.

Zenga nu vede jucatori de 10 milioane de euro in Divizia A

Prezent la emisiunea "Nasul" de la postul de televiziune B1 TV, Walter Zenga a declarat ca, dupa parerea sa, nici un fotbalist care evolueaza in Divizia A nu va ajunge sa se transfere in strainatate pentru o suma de 10 milioane de euro. "Una dintre cauze este aceea ca majoritatea cluburilor din Europa sunt sarace.
Doar cateva isi permit sa plateasca sume mari de transfer, dar numai pe jucatori care au confirmat in campionate puternice", a spus Zenga, care a dezvaluit ca are cunostinta de faptul ca unele echipe din Serie B nu au platit salariile jucatorilor din luna septembrie. In mai multe randuri, patronul Stelei a afirmat ca Mirel Radoi, capitanul echipei din Ghencea si unul dintre cei mai valorosi jucatori din campionatul intern, nu va pleca in strainatate pentru mai putin de 10 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.