Maine, Steaua joaca cu Valencia in prima mansa a saisprezecimilor Cupei UEFA, iar spaniolii incep sa-si analizeze adversarul. "Steaua renaste cu jucatori tineri si un antrenor legendar", scrie cotidianul Las Provincias intr-o prezentare a echipei ant
Maine, Steaua joaca cu Valencia in prima mansa a saisprezecimilor Cupei UEFA, iar spaniolii incep sa-si analizeze adversarul. "Steaua renaste cu jucatori tineri si un antrenor legendar", scrie cotidianul Las Provincias intr-o prezentare a echipei antrenate de Walter Zenga.
"O echipa a contrastelor. Steaua Bucuresti a uitat numele mitice care au dus-o in marele fotbal european si se bazeaza pe jucatori tineri. Balanta este realizata de antrenor, legendarul Walter Zenga, care, la cei 45 de ani, triumfa in Romania", scrie sursa citata.
Ziarul spaniol noteaza ca, dupa castigarea Cupei Campionilor Europeni si dupa ce a jucat finala aceleiasi competitii, Steaua a intrat "intr-un anonimat total". "Duckadam, Piturca, Lacatus, Bölöni si Hagi, pe o parte, Petre, Bostina, Cristea si Neaga, pe alta parte. Primii sunt mari figuri care au dus fotbalul romanesc la cel mai inalt nivel, in timp ce ceilalti sunt noile valori care vor sa ajunga sus. Dupa ce a intrat in anonimat absolut, acum, Steaua se bazeaza pe acesti tineri pentru a reveni sus", noteaza Las Provincias.
Cotidianul spaniol sustine ca, desi Steaua nu are in echipa nume rasunatoare, totusi jucatorii tineri ofera, uneori, un fotbal de calitate. "Si pentru a conduce acest grup, care a trecut de la totul la nimic si de la nimic la tot, a sosit in Capitala Romaniei un italian care a facut totul in fotbal. Zenga a preluat conducerea unei echipe si a dat incredere unor jucatori care, cu ajutorul unor nume ilustre, au dus Steaua in prima linie a Europei - a terminat pe locul doi in grupa B a Cupei UEFA - in timp ce in competitia interna conduce cu autoritate.

Messina ne arbitreaza pe Mestalla
Arbitrul italian Domenico Messina va conduce la centru meciul Valencia - Steaua, care se va disputa, maine, de la ora 22.30, pe stadionul Mestalla.
Messina va fi ajutat la cele doua linii de compatriotii sai Andrea Consolo si Paolo Calcagno, in timp ce arbitru de rezerva va fi Paolo Dondarini. Domenico Messina a arbitrat, alaturi de Paolo Calcagno, si un meci in Romania, partida Rapid - Steaua, scor 1-2, disputata pe 26 aprilie 2003, in etapa a
XXIV-a a Diviziei A.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.