Politistii bucuresteni l-au retinut, in noaptea de joi spre vineri, pe ucigasul tinerei ucise in apartamentul familiei sale, din cartierul bucurestean Colentina, la sfarsitul lunii ianuarie. Acesta a declarat anchetatorilor ca a vrut sa faca rost de
Politistii bucuresteni l-au retinut, in noaptea de joi spre vineri, pe ucigasul tinerei ucise in apartamentul familiei sale, din cartierul bucurestean Colentina, la sfarsitul lunii ianuarie. Acesta a declarat anchetatorilor ca a vrut sa faca rost de bani pentru a-i cumpara concubinei sale un telefon mobil. Ionut C., de 24 de ani, este acuzat de talharie si omor deosebit de grav, el recunoscand ca a omorat-o pe Jenica Pavel. Potrivit anchetatorilor, criminalul si-a propus sa comita o talharie pentru a obtine bani cu care sa-i cumpere un telefon mobil concubinei sale. Jenica l-a lasat sa intre in casa pentru ca se cunosteau din copilarie, intrucat Ionut locuia intr-un bloc din apropiere. Barbatul a lovit-o pe tanara cu o bata, dupa care a furat din casa aparatura electronica si bijuterii, pe care apoi le-a vandut.
Jenica Pavel, in varsta de 21 de ani, a fost gasita moarta, in 25 ianuarie, in locuinta ei de la etajul 6 al unui bloc din cartierul Colentina, de catre mama sa. Cand s-a intors de la serviciu, in jurul orelor 14.45, femeia a gasit usa de la intrarea in apartament deschisa. Ea a descoperit apoi cadavrul fiicei sale, in camera acesteia, pe podea, langa pat. Mama tinerei a alertat Ambulanta, insa medicii nu au putut sa o readuca la viata pe fata. Potrivit primelor estimari, tanara murise, in jurul orelor 13.00, cu peste doua ore inainte de sosirea echipajului Salvarii. Fata a decedat din cauza unor lovituri la cap, iar din locuinta disparusera bunuri in valoare de aproximativ 40 de milioane de lei. De asemenea, pe gatul victimei au fost gasite urme de strangulare. (B.GALCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.