Senegalezilor care au venit la Steaua pentru probe le-a crescut barba pana au primit dreptul de a intra in Cipru. Mihai Stoica, presedintele Stelei, a stat trei ore in aeroportul din Larnaca pentru a le rezolva problemele cu viza celor doi africani v
Senegalezilor care au venit la Steaua pentru probe le-a crescut barba pana au primit dreptul de a intra in Cipru. Mihai Stoica, presedintele Stelei, a stat trei ore in aeroportul din Larnaca pentru a le rezolva problemele cu viza celor doi africani veniti in probe de la campioana ASC Djaraaf. "Am stat ce am stat si mi-am dat seama ca au probleme la vama. Principala problema a aparut in momentul in care cipriotii au vazut ca fotbalistii trebuie sa se intoarca in Senegal la 27 ianuarie, dar asta numai dupa ce pe 28 ianuarie vor fi trecut prin Romania. Am dat explicatii vreo cinci ore si am ajuns la hotel cu ei dupa ora doua dimineata", a povestit cel poreclit "MM".
in cele din urma, au fost schimbate biletele senegalezilor, urmand ca maine consulul roman din Cipru sa le obtina celor doi prelungirea vizei pentru Romania, care expirase si ea!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.