Printul Harry (foto), fiul de 20 de ani al Dianei si al lui Charles, mostenitorul tronului britanic, se afla in aceste zile in mijlocul unui scandal de proportii, dupa ce a aparut la o petrecere deghizat in ofiter nazist. Ieri, Charles l-a indemnat p
Printul Harry (foto), fiul de 20 de ani al Dianei si al lui Charles, mostenitorul tronului britanic, se afla in aceste zile in mijlocul unui scandal de proportii, dupa ce a aparut la o petrecere deghizat in ofiter nazist. Ieri, Charles l-a indemnat pe fiul sau sa faca o excursie la Auschwitz ca sa afle mai multe despre Holocaust. Harry si-a cerut scuze public pentru gestul sau, dar scandalul mediatic nu s-a incheiat. in timp ce unele ziare scriu ca printul este "o rusine pentru familia sa", altele noteaza ca el nu ar fi "decat un copil" si ca ar trebui lasat in pace. Nu au intarziat sa apara si reactii din partea politicienilor brita-nici. Au existat voci care au cerut ca Harry sa se retraga din armata.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.