Social 21 Martie 2018 00:16 de Clara Vacaru
Trupul neinsufletit al jurnalistului Andrei Gheorghe va fi depus, joi si vineri, la Galeria Mobius din Capitala, urmand ca incinerarea acestuia sa aiba loc sambata, la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici".
"Va puteti lua ramas-bun de la Andrei Gheorghe, joi 22 martie si vineri 23 martie, la Galeria Mobius, Str. Mendeleev D.I. nr. 2, Sector 1, Bucuresti. Dorinta exprimata in nenumarate ocazii a fost ca la moarte sa fie incinerat. Asadar, incinerarea are loc sambata 24 martie, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, ora 10 a.m.", se precizeaza intr-un anunt postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Andrei Gheorghe a fost gasit mort luni seara, la domiciliul sau din localitatea Voluntari. Politistii din Ilfov au deschis dosar de moarte suspecta in cazul lui. Potrivit unor surse, jurnalistul ar fi murit din cauza unui stop cardio-respirator.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.