Social 12 Martie 2018 10:34
O tanara a murit si alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc duminica seara, pe soseaua Gheorghe I. Sisesti, in Bucuresti. 

In accident au fost implicate trei masini. Primele doua stationau la culoarea rosie a semaforului, iar ce-a de-a treia a intrat cu viteza in ele.

Masina prinsa la mijloc a fost strivita intre celelalte doua autoturisme, astfel ca femeia care se afla la volan a murit, iar mama sa, pasagera in dreapta, se afla in stare grava la spital.

De ingrijiri medicale au avut nevoie si pasagerii autoturismului care a provocat accidentul.

Pentru salvare au intervenit sase ambulante SMURD, doua echipaje de descarcerare si un echipaj din cadrul Detasamentuului Special de Salvatori.

"A fost intocmit dosar de cercetare penala care va fi solutionat sub subordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1", informeaza Cosmin Borcaias, reprezentant al Politiei Rutiere, potrivit Stirileprotv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.