Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Republica Elena.

"Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca, in conformitate cu datele oferite de Serviciul National de Meteorologie, in cursul zilei de luni sunt prognozate furtuni si ploi torentiale, in vestul tarii, cu precadere in Messolonghi si Agrinio, regiuni ce au fost deja afectate de furtunile anterioare. Intensitatea vantului va atinge 7-9 Beaufort (viteza de 60-90 km/h).

Meteorologii nu exclud chiar noi inundatii pentru urmatoarele 48 de ore, iar in multe zone pot aparea si alte probleme din cauza caderilor de grindina.

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numerele de telefon ale Ambasadei Romaniei la Atena: +302106728879 si +302106728875, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCR) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta. De asemenea, cetatenii romani care se confrunta cu o situatie cu caracter de urgenta, au la dispozitie si telefonul de permanenta al Ambasadei Romaniei in Republica Elena: +306978996222", se arata intr-un comunicat MAE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.