Inainte ca tanara Alina Ciucu sa fie impinsa in fata metroului, la statia Dristor, suspecta principala, Magdalena Serban, a incercat sa mai impinga o tanara in fata metroului, insa, din fericire, nu a reusit.

Imaginile suprinse de camerele video de la metrou arata ca tanara care a fost impinsa de femeie la statia Costin Georgian a opus rezistenta, la un moment dat chiar s-ar fi luptat cu agresoarea si a reusit sa fuga, relateaza news.ro. Fata are 20 de ani si, din primele informatii, este sportiva.

In imaginile video cu primul incident, petrecut la statia de metrou Costin Georgian, se poate observa ca femeia a impins-o pe victima de trei ori, nereusind sa o arunce pe sine. Totul s-a petrecut la data de 12 decembrie, la ora 15:35, cu cinci ore inainte ca femeia sa o impinga pe sinele de metrou pe Alina Ciucu, fata care a decedat.

Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, a fost retinuta de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, dupa ce a fost audiata timp de cateva ore la sediul Politiei Capitalei. Ea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata de omor si tentativa de omor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.