O tanara in varsta de 25 de ani a murit marti seara, in statia de metrou Dristor, dupa ce a cazut in fata unei garnituri de metrou. Conform Politiei, tanara a fost de fapt impinsa de o alta femeie, pe care politistii o cauta in prezent pentru omor, prezentandu-i semnalmentele.

Echipele SMURD venite la fata locului au incercat sa intervina, insa tanara nu mai prezenta semne vitale, scrie news.ro.

Poliţia prezintă imagini cu femeia căutată, cerând sprijin pentru identificarea ei. Femeia este in varsta de 40 - 45 de ani, are 1,70 m, constitutie slaba, ten deschis, pometi proeminenti. Este imbracata in jacheta scurta de culoare inchisa, pantaloni jeans bleumarin inchis, largi, iar pe cap purta tot o esarfa bleumarin inchis, care ii acoperea parul.

Se pare ca ea a incercat sa impinga pe sinele de metrou o alta femeie, pe linia de metrou Costin Georgian, dar aceasta din urma a reusit sa se salveze.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.