Facebook lanseaza aplicatia Messenger Kids, destinata copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, care ofera parintilor drept de administrator. 

Daca utilizezi Messenger Kids, nu este obligatoriu sa ai un cont de Facebook, intrucat in anumite tari precum SUA, copiii sub 13 ani nu pot avea cont de Facebook.

Cu toate acestea, aplicatia solicita contul de Facebook al unuia dintre parinti, care va avea si drept de administrator, putand inclusiv sa controleze lista de contacte a copilului.

Comunicarea scrisa si cea video sunt de baza in aceasta aplicatie si ofera mai multe optiuni printre care filtre si masti.

Messenger Kids nu include reclame si nu va colecta datele personale ale copiilor, potrivit News.ro.

Prin aceasta aplicatie, Facebook isi propune sa stabileasca o legatura cu copiii, prin intermediul parintilor, pentru a-i atrage in asa fel incat, atunci cand vor implini varsta potrivita, sa isi creeze un cont pe reteaua sociala.

Messenger Kids este disponibila in prezent doar in SUA, dar Facebook isi propune sa o lanseze si in alte tari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.