Barbatul in varsta de 71 de ani, care a lovit cu rucsacul un protestatar in Piata Victoriei si a fost ulterior pus la pamant de acesta, a fost chemat la audieri. 

„Zice: sunteti domnu', zice: am trimis o masina sa va ia, nu e nevoie sa va deplasati ca nu-mi place sa vin cu masina politiei. Doi. O doamna m-a sunat, ofiter. Și-am spus: nu-mi place, dar m-a surprins, e o masina in drum spre dumneavoastra. Desi se da barbat, m-a lovit pe la spate ca un las. Eu umblu cu sacul unde am mancare, apa, cum umblu de obicei, a fost foarte insistent, si in momentul cand mi-a spus: comunistule, securistule, i-am spus cara-te. Nu stiu ce naiba am mai zis, mi-am continuat drumul. Cand i-am dat cu sacul, fiind mai mic de statura, i-a cazut telefonul, s-a desfacut. Nu m-am oprit, am mers mai departe, si m-am trezit cu un pumn, cu un box in ochi”, a povestit barbatul, potrivit Digi24.ro.

Batranul este asteptat si maine la politie, dar a declarat ca va veni insotit de avocat. Isi mentine decizia de a nu depune plangere, pe motiv ca nu are incredere in autoritatile statului. De asemenea, barbatul puncteaza ca nu are resentimente fata de persoana care l-a agresat.

Duminica, barbatul in varsta de 71 de ani a fost agresat de un protestatar, dupa ce batranul l-a lovit cu un rucsac.

Citeste si: Detalii despre incidentul din Piata Victoriei in care a fost implicat un batran de 71 de ani, despre care Jandarmeria spune ca a fost agresat de un protestatar


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.