Primarul Capitalei, Gabriela Firea, informeaza ca anul acesta in Capitala vor actiona masini pentru topit zapada.

"Anul acesta, in premiera in Capitala, vor actiona si cateva masini pentru topit zapada si un numar mai mare de freze. Zapada nu se putea depozita in timp scurt. Existau prea putine utilaje pentru indepartarea zapezii. De deszapezire se ocupa primariile de sector, dar si Primaria Capitalei trebuie sa contribuie pentru ca cetatenii sa aiba un confort pe perioada sezonului rece", a declarat edilul la inceputul sedintei de Consiliul General, citat de digi24.ro.

De asemenea, a tinut sa precizeze ca factura la apa calda si caldura nu se va majora.

"Dezmint informatiile conform carora in Bucuresti nu va fi caldura. Sunt niste stiri toxice. Avem un program RADET – ELCEN pentru a actiona sinergic si nu fiecare institutie separat. In ceea ce priveste gigacaloria, s-a spus ca s-ar fi majorat factura. Dimpotriva, factura a scazut. Factura nu se majoreaza la apa calda si caldura, iar acestea nu sunt in pericol", a completat Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.