Casa Regala a facut un anunt cu privire la starea de sanatate a Regelui Mihai.

"Principesa Maria se afla in Elvetia, pentru a fi alaturi de Regele Mihai, in preajma zilei de nastere a Majestatii Sale. Alteta Sa Regala petrece cateva zile la resedinta privata a tatalui ei. Majestatea Sa continua sa fie sub supravegherea permanenta al medicilor, urmand tratamentul obisnuit al ultimelor luni", informeaza Casa Regala.

"Custodele Coroanei va decora, in numele Majestatii Sale, un numar de 14 personalitati din Romania si Europa, la Sala Tronului Palatului Regal. Seara, Principesa Mostenitoare Margareta, Principele Radu si Principesa Maria vor lua parte la concertul caritabil organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei la Ateneul Roman. Concertul a ajuns la a zecea editie si este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru sustinerea programului anual Tinere Talente", a mai mentionat Casa Regala, potrivit stirileprotv.ro.

In august, Casa Regala anunta ca "Regele este intr-o stare de sanatate fragila, dar echilibrata. Majestatea Sa este intr-o stare de spirit buna".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.