Bucataria este locul in care ne petrecem cel mai mult timp. Fiecare isi doreste sa aiba o incapere spatioasa, dotata cu toate electrocasnicele, care sa ii satisfaca nevoile si dorintele. Fie ca esti bucatar profesionist, fie ca esti amator, pregatirea mesei este o adevarata arta.

De la planificare si pana la rezultatul final, totul trebuie sa fie perfect, astfel incat rezultatul sa intreaca toate asteptarile. Chiar daca ai abilitati deosebite in bucatarie, nu poti ajunge la rezultatul dorit daca nu ai alaturi si ustensile si accesorii de bucatarie inedite, care sa te ajute sa prepari cina. 

Producatorii au venit in intampinarea bucatarilor din intreaga lume cu o serie de accesorii de bucatarie ciudate, care s-au dovedit folositoare. De acum, va deveni mult mai usor sa infasori sarmale, sa cureti cartofi, sa speli, sa usuci si sa tai salata, dar si sa pregatesti chipsuri.

Chiar daca sunt actiuni pe care le poti face si fara un ajutor suplimentar, timpul petrecut in bucatarie este scurtat de aceste aparate inedite, care devin ajutorul de nadejde al oricarui bucatar, profesionist sau amator. Te-ai descurcat foarte bine pana acum sa desfaci un borcan, sa cureti cartofii sau sa speli salata, dar ce ai zice daca ai putea sa faci toate aceste lucruri cu un efort minim.

Dozator pentru bauturi - cel mai tare gadget la petreceri

O petrecere reusita este o petrecere cu multi invitati, prieteni apropiati, care se simt bine in casa ta si care au la indemana tot ce le trebuie. De acum, nu mai este nevoie sa desemnezi un responsabil cu umplerea paharelor. Dozatoarele de bauturi pot fi umplute atat cu alcool, cat si cu ceai sau suc, in functie de nevoile si dorintele gazdei si invitatilor.

Vezi pret si detalii

Poti sa optezi pentru dozator de bauturi cu un anumit design, care sa se potriveasca cu design-ul casei sau cu specificul petrecerii. Desi pare un produs extra, dozatorul pentru bauturi este un produs de care, cu siguranta, vei avea nevoie la orice petrecere. Nu ezita sa folosesti accesorii de bucatarie ciudate, dar folositoare.

Vas pentru chipsuri la microunde - rapid si fara ulei

Este foarte usor sa cumperi mancare nesanatoasa din comert, dar este mult mai greu sa gatesti ceva sanatos. Copiii vor cere mereu ceva rapid, gustos si delicios, asa ca chipsurile preparate in casa sunt o varianta buna.

Vezi oferta actuala

Ele pot fi pregatite foarte simplu, cu ajutorul unui vas pentru chipsuri la microunde. Principalul avantaj al acestui accesoriu electrocasnic pentru bucatarie este acela ca iti permite sa gatesti rapid si fara ulei, punand astfel sanatatea ta si a familiei tale pe primul loc.

Aparat pentru omleta - accesoriu electrocasnic pentru un mic dejun sanatos

Omleta este una dintre mancarurile preferate ale romanilor. Cand spui omleta te gandesti la ceva cu mult ulei, care merge langa o branza sau ceva preparate din porc. Ce ne facem cu cei care au adoptat un stil de viata sanatos? Ei nu au voie sa manance omleta? Ba chiar e indicat pentru ca ouale contin multe proteine, ideale intr-o dieta alimentara echilibrata.

Verifica in magazin

Omleta suculenta si fara ulei poate fi preparata cu ajutorul unui aparat electrocasnic special, care prepara rapid o omleta delicioasa si suculenta. Cu ajutorul acestui gadget pentru bucatarie, vei folosi mult mai putin ulei pentru prepararea mancarurilor tale preferate.

Manusi pentru curatat cartofi – cel mai eficient si curat mod de curatare

De-a lungul timpului, producatori din intreaga lume au incercat sa vina cu diverse mijloace de a eficientiza procesul de curatare a cartofilor. Mai intai a fost un accesoriu de bucatarie de mici dimensiuni, care taia fasii egale, iar acum, toate gospodinele imbratiseaza o inventie simpla si rapida, pe care o descriu drept cel mai eficient mod de a curata cartofii.

Vezi detalii in magazin

Principalul avantaj al acestor manusi de curatare a cartofilor este acela ca indeparteaza coaja simplu si rapid, sub jetul de apa. Nu veti mai irosi produs, lucru care nu putea fi impiedicat nici cu cutitul si nici cu accesoriul care taie fasii egale. Manusile vor indeparta doar pelicula subtire de coaja.

Aparat de facut sarmale – aparatul electrocasnic pentru o bucatarie moderna

Prepararea sarmalelor este un proces destul de lung si complex. Trebuie sa pregatesti carnea, frunzele, sa infasori sarmalele si apoi sa le pui la foc. Dintre acestea, cel mai mult timp il pierdem infasurand sarmale. Cu aparatul de facut sarmale nu vom mai avea aceasta problema. Este foarte usor de utilizat; frunza este plasata pe aparatul de bucatarie, carnea deasupra si, cu o simpla miscare, sarmaua este gata.

Urmareste in magazin

Principalul avantaj al acestui dispozitiv este acela ca eficientizeaza procesul de pregatire a sarmalelor. Nu te mai murdaresti pe maini, iar cele mai complicate etape sunt simplificate. Timpul de preparare se micsoreaza, astfel ca aparatul de facut sarmale devine aparatul electrocasnic pentru gospodina moderna, care nu pierde foarte mult timp in bucatarie.

Aparat pentru spalat, uscat si taiat salata – cel mai rapid mod de a prepara mancare sanatoasa

In secolul vitezei si al alimentelor nesanatoase, tot mai multi oameni incep sa constientizeze importanta unui stil de viata echilibrat, cu o dieta sanatoasa, bogata in vitamine si minerale. Dintre aceste alimente santoase, salata este cea mai populara. Ne pregatim salata pentru micul dejun, pentru cina, dar si pentru pachetelul pe care il luam cu noi la serviciu.

Vezi detalii in magazin

Uneori, devine obositor sa speli, sa usuci si sa tai salata, apoi sa adaugi si alte elemente pentru a crea o masa variata. Tot acest proces ar putea sa iti ia foarte mult timp. De aceea, aparatul pentru spalat, uscat si taiat salata este ideal in orice bucatarie moderna.

Aceste inventii s-au transformat din curiozitati si noutati in necesitati. De-a lungul timpului, aceste dispozitive au micsorat timpul de preparare, facand din gatit un joc creativ. Astfel ceea ce face ca un aparat de bucatarie sa fie atat de dorit este combinatia subtila dintre utilitate si inutilitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.