Jonas Jozsef, un barbat arestat preventiv pentru furt calificat este acuzat ca si-ar fi omorat colegul de celula prin strangulare, in timp ce se afla in detentie, in sectia de Arestati Preventiv din cadrul penitenciarului Targu Mures.  

Parchetul de pe langa Tribunalul Mures a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca Jonas Jozsef a profitat de vulnerabilitatea, boala si varsta inaintata a colegului de detentie si "l-a sugrumat cu mana pe Gainar Grigore, cauzand decesul acestuia".

"Potrivit concluziilor provizorii emise de medicul legist, moartea victimei a fost violenta. S-a mai constatat ca acesta prezenta multiple leziuni traumatice pe toata suprafata a corpului, care s-au putut produce prin lovirea cu un corp dur contondent. Inculpatul si victima se aflau in camera de detentie a Sectiei de Arestati Preventivi de la Penitenciarul Targu Mures, aflandu-se in regim inchis. Precizam ca Jonas Jozsef este detinut in cadrul Penitenciarului Targu Mures, Sectia Arestati Preventivi, fiind trimis in judecata in mai multe dosare pentru furt calificat. Victima, Gainar Grigore, se afla in stare de arest preventiv, fiind trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de omor. Cercetarile continua in cauza pentru lamurirea tuturor imprejurarilor de fapt in vederea stabilirii raspunderii judiciare", se arata in comunicatul Parchetului de pe langa Tribunalul Mures, informeaza Hotnews.ro.

Pe numele lui Jonas Jozsef a fost emis un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, pentru savarsirea infractiunii de omor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.