O persoana a murit si alte patru au suferit leziuni usoare, in urma unui accident rutier produs, duminica seara, pe Drumul National 1, in localitatea prahoveana Barcanesti, dupa ce un autoturism si trei motociclete au intrat in coliziune.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul s-a produs pe DN 1, in localitatea prahoveana Barcanesti, unde soferul unui autoturism a trecut de pe o banda pe alta fara sa se asigure si a izbit in plin o motocicleta.

In urma acesteia circulau alte patru motociclete, iar unele dintre acestea au lovit si ele motocicleta acrosata de autoturism, insa pana la ora transmiterii acestei stiri politistii nu au stabilit cate au fost efectiv implicate in accident, scrie News.ro.

In urma accidentului, un motociclist in varsta de 30 de ani a murit. Alte patru persoane au fost ranite, iar una dintre victime, un barbat in varsta de 44 de ani, a fost transportata la spital, ceilalti trei raniti avand doar leziuni usoare, care nu necesita spitalizare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.