Social 28 Iulie 2017 00:19 de Clara Vacaru
 Un tanar de 29 de ani, din localitatea vasluiana Cretesti, s-a sinucis dupa ce i-a trimis pe Facebook fostei sale iubite o fotografie cu un streang. Femeia a fost cea care a alertat Politia dupa ce fostul sau iubit nu a mai raspuns la telefon, el fiind gasit spanzurat intr-o magazie a locuintei sale.

Politistii l-au gasit pe tanarul de 29 de ani spanzurat intr-o anexa a locuintei sale, dupa ce au fost alertati de catre fosta iubita a sinucigasului.

Tanara a sunat la numarul de urgenta 112 in momentul in care a constatat ca fostul sau iubit nu-i mai raspunde la telefon, in conditiile in care acesta ii trimisese pe Facebook o fotografie cu un streang.

Femeia a anuntat telefonic Politia si a cerut ajutor, intrucat locuia intr-un alt sat fata de cel al tanarului de 29 de ani.

In momentul in care a fost gasit de catre politisti, barbatul era decedat. In cauza, conform procedurilor, s-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa”, a declarat, joi, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Silvia Manta.

Tanarul de 29 de ani se intorsese recent din Germania, unde fusese mai multi ani la munca.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.