Social 27 Iulie 2017 12:11 de Clara Vacaru
Doua persoane au murit si o alte doua au fost ranite, intr-un accident care a avut loc joi dimineata, pe Splaiul Independentei,in zona Sema Park, cand un taxi si un alt autoturism s-au ciocnit.

La fata locului s-au deplasat patru ambulante SMURD, una a Serviciului de Ambulanta Bucuresti, precum si o masina de descarcerare.

Initial soferii celor doua vehicule s-au aflat in stop cardio-respirator, echipajele ambulantelor aplicandu-le manevre de resuscitare. Soferul taxiului, un barbat in varsta de 66 de ani, a decedat, iar la scurt timp a murit si soferul celeilalte masini, un barbat in varsta de 53 de ani.

Alte doua persoane, una din taxi si cealalta din autovehiculul implicat in accident, a caror stare nu este cunoscuta inca, au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Accidentul s-a petrecut la capatul liniei RATB 601. Doua autobuze garate in statie, fara pasageri, au fost lovite usor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.