Social 26 Iulie 2017 17:32 de Clara Vacaru
Un militar si-a pierdut viata, miercuri dupa-amiaza, in timpul unui exercitiu de parasutare, in zona aerodromului Zarnesti, din judetul Brasov. Militarului i-a fost acordat primul ajutor la fata locului, insa, cu toate eforturile echipei de interventie SMURD, a fost declarat mort in jurul orei 15.35.

Potrivit MApN, accidentul s-a petrecut miercuri, in jurul orei 14.40, in timpul unui exercitiu de parasutare, in zona aerodromului Zarnesti, scrie News.ro.

Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicica, din Directia informatii militare, avea 30 de ani, fiind angajat in Ministerul Apararii Nationale din anul 2013. El era casatorit si avea un copil.

Pentru stabilirea circumstantelor producerii accidentului a fost sesizat Parchetul Militar.

De asemenea, conform procedurilor legale, seful DIM a ordonat constituirea unei comisii interne de ancheta.

Joi, dimineata, vor fi organizate in toate unitatile militare din tara ceremonii de comemorare a locotenentului Gabriel Dinicica.

Adrian Tutuianu, ministrul Apararii Nationale, este alaturi de familia militarului cazut la datorie si transmite, in numele intregului personal, sincere condoleante.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.