Social 21 Iulie 2017 17:52
Trenul InterRegio Bucuresti - Constanta a stationat o ora si jumatate in statia Pasarea, din judetul Ilfov, din cauza ruperii pantografului si intreruperii tensiunii din linia de contact. 

Drezina Pantograf si echipa de interventii de la CFR Infrastructura s-au deplasat la fata locului pentru a rezolva problema. O locomotiva de ajutor a remorcat trenul pentru continuarea calatoriei, noteaza hotnews.ro.

Cu putin timp in urma, CFR Calatori a informat ca trenul a plecat catre Constanta, cu o intarziere de o ora si jumatate.

In urma cu trei zile, un alt tren InterRegio, care circula pe ruta Timisoara - Bucuresti a franat in zona Radomiresti, dar si-a reluat traseul dupa o ora de stationare.

CFR Calatori preciza atunci ca "cei aproximativ 300 pasageri si-au continuat calatoria in acelasi tren, fara a fi pusa in pericol siguranta si securitatea acestora. Garnitura si-a reluat traseul, dupa aproximativ o ora de stationare si dupa realizarea tuturor probelor care se impun prin reglementarile in vigoare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.