Social 5 Iulie 2017 11:36
Pentru a asigura succesul evenimentului, organizatorii au postat, pe pagina oficiala de Facebook, o serie de reguli pe care fiecare participant trebuie sa le urmeze. 

Festivalul Neversea isi propune sa "amplifice potentialul pe care il are Constanta", a declarat primarul Decebal Fagadau, intr-o conferinta de presa la care au participat organizatorii festivalului si reprezentantii institutiilor care se vor ocupa de buna desfasurare a evenimentului, noteaza digi24.ro. El a adaugat ca evenimentul este o premiera pentru Constanta si si-a exprimat dorinta ca cei care participa la festival sa ramana cu o impresie placuta.

Potrivit sefului IPJ Constanta, Mircea Vizitiu, mai multe strazi din zona centrala vor fi inchise circulatiei in perioada desfasurarii evenimentului. Organizatorii le recomanda participantilor sa lase masinile in parcarile special rezervate si sa se deplaseze in zona cu ajutorul mijloacelor de transport in comun, care vor avea un program special pe durata festivalului.

Nici oficierea casatoriilor nu se va mai tine la Casa Casatoriilor, ci in Parcul Tabacariei, deoarece zona respectiva se afla in apropierea plajei unde se desfasoara Neversea.

Accesul la festival se face printr-un singur punct: intrarea de pe Plaja Moderne dinspre Portul Turistic Tomis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.