Social 1 Iulie 2017 15:22
Andrei Ponta, fiul fostului premier, a transmis un mesaj din spital, dupa ce vineri s-a accidentat in timpul unui meci de rugby.

"Buna - sunt Andrei! Pentru ca azi ma simt bine ma gandesc la toti cei care ieri au avut un gand bun pentru mine si vreau sa le multumesc!

Vreau sa le multumesc tuturor medicilor si asistentelor de la Ambulanta si de la Spitalul Judetean Prahova care au avut imediat grija de mine si de colegul meu Horia. Si le multumesc si celor de aici de la Spitalul "Bagdasar Arseni" - sper sa nu le stau pe cap mai mult de doua zile!

Salutari antrenorilor si colegilor mei de la "Soimii Bucuresti" - imi pare rau ca nu sunt azi alaturi de ei la meci dar stiu ca se vor lupta si in locul meu! Iar adversarilor de la Constanta o sa le marchez o multime de puncte ca "razbunare" la urmatoarea partida! Bafta multa!

Le pup pe cele doua bunici ale mele si pe sora mea Irina care stiu ca au fost ingrijorate dar nu s-au speriat prea tare !

Stiu si ca multi prieteni ai mei dar si ai lui Mami a mea (cea curajoasa si mult incercata deja la karting si rugby ) si ai lui Tati (cel cu multe accidentari ca si mine) mi-au trimis un gand bun si le multumesc tuturor din inima pentru asta!

Ma fac repede bine si ma pregatesc de o vacanta frumoasa asa cum sper sa aveti toti!", a scris Andrei Ponta pe contul de Facebook al fostului prim-ministru.

Citeste si: Fiul lui Victor Ponta, transferat de la Ploiesti la un spital din Capitala, in urma accidentarii pe terenul de rugby


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.