Social 1 Iunie 2017 11:41
Premierul Sorin Grindeanu a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

"Astazi, de Ziua Internationala a Copilului, cred ca este un bun moment sa reflectam asupra viitorului copiilor nostri prin prisma actiunilor noastre din prezent. Copiii au nevoie de caldura sufleteasca pentru a creste frumos, dar si de responsabilitate din partea noastra pentru a le asigura confortul normal unei tari europene si egalitate de sanse in ceea ce priveste accesul la educatie si sanatate. Imi doresc pentru copiii din Romania un sistem de educatie de calitate, care sa stimuleze valorile, imi doresc pentru ei masuri prin care sa putem preveni abandonul scolar, conditii ca ei sa creasca sanatosi si mandri de tara in care s-au nascut", sustine Sorin Grindeanu, citat de libertatea.ro.

De asemenea, prim-ministrul si-a schimbat poza de coperta de pe Facebook si a postat un desen facut de un copil pe care scrie: "Hotarare de Guvern - Azi toti copiii sa fie fericiti".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.