Social 20 Mai 2017 16:55
Sapte persoane au fost ranite si o alta aflata in stop cardio-respirator a murit, in urma unui accident produs, sambata dupa-amiaza, in Cernica, dupa ce un autoturism si un microbuz s-au ciocnit, la fata locului fiind solicitat si un elicopter SMURD.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, la fata locului intervin patru echipaje SMURD, fiind solicitat si un elicopter.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, persoana care se afla in stop cardio-respirator a decedat, in pofida manevrelor de resuscitare. Victima, in varsta de 30-40 de ani, era soferul autoturismului implicat in accident, scrie News.ro.

De asemenea, alte sapte persoane, pasagere in microbuz, au fost ranite, printre acestea fiind si doi copii, unul de opt luni si altul de opt ani.

Sase dintre raniti au fost transportati la spitalele ”Sf. Ioan”, Pantelimon si Budimex, iar una a refuzat sa fie dusa la o unitate medicala, primind ingrijiri la fata locului.

Accidentul a avut loc in comuna Cernica, unde un microbuz si un autoturism s-au ciocnit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.