Sub sloganul „Contra cronometru, pentru timpul lor!”, HOSPICE ii invita in echipa pe toti cei care vor sa-si dedice alergarea copiilor si adultilor din Romania care sufera de boli incurabile. Cei care participa la semimaraton sunt in lupta cu timpul, cu distanta si cu propriile limite. Team HOSPICE este o echipa de alergatori antrenati in fapte bune, care doresc sa ii ajute pe bolnavii incurabili din Romania sa se bucure in demnitate de fiecare clipa, alaturi de cei dragi.

Numeroase personalitati ale vietii publice sustin Team HOSPICE: Andrei Rosu, Carmen Bruma, Florentina Opris, Doru Todorut (Deep Central), Adina Buzatu, Roxana Ciuhulescu, Carmen Negoita, Roxana Nemes sau Tily Niculae. De asemenea, in cadrul Team HOSPICE vor concura Stafeta TVR, formata din jurnalistii Mihai Radulescu, Andra Soceanu si Costin Desliu si Echipa Europa FM.

Potrivit unui comunicat remis 9am, pe langa participantii individuali, mai multe companii si-au creat deja propriile echipe de alergatori in Team HOSPICE: Kaufland Romania – sustinator oficial al Team HOSPICE, Edenred Romania, Schneider Electric, BearingPoint, Holcim, Decathlon, GlaxoSmithKline, Coca-Cola HBC, Fujitsu Romania, Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors.

Inscrierile continua pana pe 30 aprilie, pe site-ul team.hospice.ro, acolo unde se gasesc toate detaliile despre participare. Alergatorii pot ramane la curent cu cele mai noi informatii despre cursa, ridicarea kit-urilor de concurs si antrenament pe Facebook.

Pentru ca anul acesta HOSPICE Casa Sperantei aniverseaza 25 de ani de existenta, cei care fac parte din Team HOSPICE pot face 25 de pasi simbolici, strangand, de exemplu, cate 25 de lei de la 25 de prieteni, facand 25 de antrenamente inainte de cursa sau scriind pe pagina lor de facebook 2/5 motive pentru care sustin cauza HOSPICE.

Anul trecut, peste 860 de alergatori au facut parte din Team HOSPICE la Semimaratonul si Maratonul Bucuresti, dedicand efortul lor celor afectati de un diagnostic necrutator. Cu ajutorul lor, al altor sustinatori si al numerosilor voluntari, precum si al multor companii importante, HOSPICE Casa Sperantei a strans peste 109.000 de euro, bani cu care s-au asigurat 360 de zile de internare in unitatile cu paturi pentru adulti din Bucuresti si Brasov, 250 de zile de internare in unitatile cu paturi pediatrie si 1160 de vizile la domiciliul pacientilor.