Social 5 Aprilie 2017 23:12 de Clara Vacaru
 Un barbat care a castigat de doua ori la Loteria bonurilor fiscale nu isi poate ridica ultimul premiul, in valoare de circa15.500 de euro, deoarece... a gasit bonul castigator pe strada. 

Inspectorii ANAF spun ca biletul castigator nu este al barbatului, ci ca acesta doar a avut norocul sa-l extraga dintre bonurile aruncate de ceilalti cumparatori. In plus, exista suspiciuni potrivit carora bonul respectiv ar fi fals.

"Directia generala antifrauda fiscala a efectuat verificarile legale cu privire la autenticitatea si realitatea bonului fiscal depus la unitatea teritoriala a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala in vedere revendicarii premiului, constatandu-se imprejurari privind savarsirea unor fapte prevazute de legea penala", spun cei de la ANAF, potrivit stirileprotv.ro.

Pe de alta parte, barbatul spune ca nicio lege nu ii interzice sa adune de pe strada bonurile aruncate de alti cumparatori si ca are tot dreptul sa isi revendice banii.

Ancheta in acest caz este in desfasurare. Ramane de vazut daca si cand va putea romanul sa intre in posesia celor 15.500 de euro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.