Social 29 Martie 2017 17:42 de Clara Vacaru
O fetita de patru ani din Timisoara a decedat, miercuri, dupa ce a fost lovita de o masina al carei sofer nu s-a asigurat in timpul unui viraj, un echipaj SMURD incercand sa resusciteze copilul aproximativ o ora.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Timis, Ionut Bocancea, a declarat pentru News.ro ca accidentul s-a petrecut pe strada Steaua din Timisoara.

Sursa citata a precizat ca soferul care a lovit-o pe fetita nu s-a asigurat in timpul unui viraj spre stanga, moment in care a acrosat copilului.

Soferul unei masini, in timp ce schimba directia de mers, prin viraj la stanga, nu s-a asigurat corespunzator, lovind o fetita de patru ani”, a declarat Bocancea.

La locul accidentului a sosit un echipaj SMURD care a resuscitat copilul aproximativ o ora, insa nu a reusit sa il salveze.

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in acest caz si continua cercetarile.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.