Social 17 Martie 2017 13:40
La finalul lunii februarie, fostul prim-ministru Adrian Nastase a deschis o actiune civila impotriva Directiei Nationale Anticoruptie si a Bancii Comerciale Romane, informeaza digi24.ro.

Actiunea in instanta a fost deschisa la Tribunalul Bucuresti, parati fiind Ministerul Public - Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie si Banca Comerciala Romana.

Adrian Nastase
a fost eliberat conditionat din inchisoare pe data de 21 august 2014. Instanta a respins la acel moment contestatia Directiei Nationale Anticoruptie si a mentinut decizia Judecatoriei Sectorului 4, prin care s-a stabilit ca fostul premier Adrian Nastase sa fie eliberat conditionat. Tribunalul Ilfov a dispus punerea de indata in libertate a lui Adrian Nastase.

Judecatoria Sectorului 4 a decis, in 23 iulie, ca Adrian Nastase, condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare, dupa contopirea pedepselor din dosarele "Zambaccian" si "Trofeul calitatii", poate fi eliberat conditionat, in urma executarii unei treimi din pedeapsa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.