Social 8 Martie 2017 13:30
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca, in preajma sarbatorilor pascale, Calea Victoriei va deveni cale pietonala.

"Ne pregatim pentru ca in preajma sarbatorilor pascale, Calea Victoriei sa devina cale pietonala. Ea va fi un exemplu de curatenie, de civilizatie, toate vitrinele trebuie sa fie bine curatate, infrumusetate si sa arate asa cum ne place. Vor avea loc si vor fi amenajate scene pentru spectacole, doar la sfarsitul saptamanii, ma refer de vineri seara pana duminica seara, pentru a nu perturba traficul rutier in timpul saptamanii", a spus Gabriela Firea, citata de digi24.ro.

"Daca mergeti acum pe Calea Victoriei, pe Bulevardul Magheru sau in Centrul Vechi, orasul pare ca este bombardat, parasit. (...) Realitatea din teren este crunta. Ni s-a spus ca nu s-au mai inchiriat foarte multe spatii, pentru ca pretul este foarte ridicat. Dar cei care au astfel de spatii in zona centrala au si o responsabilitate civica", a adaugat ea, citata de capital.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.