Marian Godina doreste sa schimbe sistemul de vot din Romania, intrucat, potrivit afirmatiilor sale nu mai vrea ca oameni fara un minim de educatie sa hotarasca viitorul tarii, noteaza antena3.ro.

"Stiti testele alea pe care trebuie sa le dai pe net atunci cand completezi diferite formulare, pentru a demonstra ca nu esti robot? Testele acelea de validare anti-boti.

Ar fi o idee buna ca, odata cu introducerea votului electronic, votul sa fie validat doar dupa ce treci un astfel de test. Nu ar trebui sa fie ceva elaborat, intrebari simple, de genul "Ce zi e azi?", "Pe ce planeta ne aflam?" (...). Nu stii sa raspunzi, inseamna ca votul tau nu merita sa atarne la cantar si sa hotarasca viitorul unei tari si mai ales al altor semeni.

Stiu ca acei oameni nu au nicio vina ca nu au avut parte de un minim de educatie, dar mai stiu ca eu nici atat nu am vreo vina ca ei sunt asa si nu vreau ca eu si urmasii mei sa platim pentru asta", a scris Marian Godina pe pagina de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.