Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de ger in mai multe judete, inclusiv in Capitala.

In intervalul 19 ianuarie, ora 12.00 - 21 ianuarie, ora 10.00, "vremea va fi deosebit de rece, geroasa in noaptea de joi spre vineri in cea mai mare parte a tarii, urmand ca vineri spre sambata gerul sa persiste in special in Transilvania, Oltenia si Muntenia. Temperaturile minime se vor incadra in general intre -22 si -14 grade, iar cele maxime vor fi preponderent negative".

Meteorologii atentioneaza ca "in partea a doua a zilei de joi, local in Muntenia si in Dobrogea vantul va sufla moderat, cu unele intensificari, astfel ca pe spatii restranse zapada depusa anterior va fi temporar spulberata", scrie antena3.ro.

Vizate sunt judetele: Harghita, Covasna, Mures, Brasov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Valcea, Arges, Gorj, Dambovita, Prahova, Buzau, Braila, Ialomita, Giurgiu, Calarasi, Teleorman, Dolj, Olt si municipiul Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.