Utilizatorii Facebook vor putea posta status-uri colorate, incepand de marti, cu ajutorul unei noi optiuni care permite alegerea unei culori de fundal pentru posturi.

Treptat, toti utilizatorii de Facebook vor avea acces la o functie lansata marti, care permite alegerea unui fundal colorat pentru postarile scrise. Aceasta nu este disponibila pentru link-uri sau poze, ci strict pentru postarile care contin doar text, scrie News.ro.

Folosirea noii optiuni este cat se poate de simpla. In cadrul casutei de compunere a postarilor exista acum o bara care contine o paleta de culori si gradienti din care utilizatorii pot alege pentru a colora fundalul postarilor de tip text.

In acest fel, orice utilizator isi va putea evidentia propriile postari, iar wall-ul multora va arata ca un veritabil curcubeu.

Prin aceasta optiune, Facebook incearca sa readuca in atentia utilizatorilor sai postarile personale, care, de altfel, reprezinta esenta retelei sociale si cam singurul tip de continut original disponibil pe Facebook.

Noua facilitate va fi implementata treptat si va fi disponibila, pentru inceput, doar pe Android. In schimb, postarile colorate astfel vor fi vizibile pe orice platforma, de la desktop, la iOS.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.