RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, anunta intrarea pe piata imobiliara din Targu Mures. Astfel, incepand cu luna ianuarie, reteaua RE/MAX din Romania ajunge la 22 de birouri, cea mai noua investitie fiind asociata cu inaugurarea primului birou din Targu Mures, RE/MAX Infinity.

Noua franciza din Targu Mures, RE/MAX Infinity, este detinuta de Marius si Georgiana Pamfilie. Fiind un start-up, la fel ca si alte francize din reteaua RE/MAX, aceasta va deveni operationala in luna ianuarie.

„Ne-am dorit foarte mult un business pe care sa il dezvoltam impreuna, iar prin preluarea francizei RE/MAX ne-am indeplinit acest vis. Faptul ca putem, la randul nostru, prin noua afacere, sa ajutam oamenii sa-si indeplineasca visul de o viata, acela de a avea o casa, nu poate decat sa ne bucure si sa ne motiveze”, a declarat Marius Pamfilie, Broker/Owner RE/MAX Infinity.

Prin afilierea la retea, RE/MAX Infinity are avantajul de a face parte dintr-o afacere in care, in acest moment, exista pe plan local aproximativ 180 de agenti in cele 22 de birouri. Pentru noua agentie, cei doi antreprenori vor forma o echipa de 3 agenti special pregatiti in cadrul Academiei RE/MAX, care vor gestiona tranzactii cu precadere din segmentul rezidential si comercial, iar pana la finele anului 2017 acestia isi doresc sa aiba o echipa formata din 10 agenti.

„Targu Mures este casa noastra si locul unde ne simtim cel mai bine si ne-am dat seama de acest lucru fiind plecati timp de trei ani in Brasov. Decizia de a ne deschide un business acolo unde cunoastem toate locurile si intreaga piata de profil a fost una fireasca”
, a mai spus reprezentantul companiei.

Potrivit unui comunicat remis 9am, in ceea ce priveste piata de profil din Targu Mures, reprezentantii companiei raman optimisti si sunt de parere ca, in urmatorii ani, aceasta va inregistra un trend ascendent.

„Domeniul imobiliar din Targu Mures se afla in plina dezvoltare. S-a anuntat, deja, intentia unei companii de a dezvolta un proiect imobiliar, iar cererea si interesul pare sa fie destul de mare, fapt care ne incurajeaza”, a incheiat Marius Pamfilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.