Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi seara, ca religia sa este crestin-ortodoxa, iar credinta in Dumnezeu nu este un lucru pe care sa il lipeasca "pe frunte" ca sa il vada toata lumea.

"Am fost botezat intr-o biserica crestin-ortodoxa din Zalau. Mi-am petrecut copilaria la Pericei, la bunici, si am petrecut toata copilaria cu aproape toate duminicile mers la biserica cu bunicul (...) Pastile, Craciunul, pe toata perioada copilariei practic pana cand am mers la liceu, le-am petrecut acolo (...) Asta e religia mea, dar asta nu e un lucru cu care eu sa ma afisez, pentru ca eu cand ma duc in biserica si ma rog lui Dumnezeu (...) o fac pentru sufletul meu, nu pentru afisele de pe internet sau (...) pentru declaratii din astea populiste. (...) Deci religia mea e crestin-ortodoxa si (...) credinta in Dumnezeu este o parte a fiintei mele interioare si nu un lucru pe care il lipesc pe frunte ca sa il vada toata lumea", a declarat Ciolos, la Realitatea TV.

Potrivit lui Ciolos, a fi credincios inseamna "sa-ti iubesti aproapele", transmite Agerpres.

"A fi credincios si a crede in Dumnezeu si a lua in considerare ceea ce e a spus Iisus inseamna sa-ti iubesti aproapele si sa-ti apreciezi aproapele, nu sa-l spurci, folosind inclusiv religia pentru asta", a mai afirmat Ciolos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.