O noua runda de Black Friday ia startul in curand si foarte multe magazine online si-au pregatit lista cu promotii pentru campanie. Reducerile cele mai populare sunt cele la vacante, multe agentii de turism pregatind discounturi considerabile la pachete de city-break.

Vacantele sunt mai ieftine din 18 noiembrie, la prima ora, pe Vola.ro. Promotiile pentru concedii incep la Vola.ro de la prima ora, asadar trebuie sa fii matinal pentru a prinde cele mai mari reduceri la excursii, avand astfel ocazia sa vizitezi orase straine fara sa fi facut o investitie majora.

Ne-am obisnuit ca toamna sa se inregistreze vanzari record ale magazinelor online la electronice, electrocasnice si produse IT, jucarii si carti. De curand, printre cautarile romanilor, in Vinerea Neagra, sunt si pachetele pentru vacanta. Acestea sunt avantajoase pentru ca inlud transportul si cazarea pentru noptile in orasul vizitat.

Vola.ro
anunta pentru 18 noiembrie o editie sepciala de Black Friday

Pentru destinatii ca Londra, Madrid, Barcelona, Paris, Milano si Lisabona se vor putea cumpara bilete cu reduceri de pana la 90%.

Dintre propunerile pentru sapte nopti de cazare, pentru sezonul de vara sau chiar pentru petrecerea Noptii de Anul Nou, sunt de neratate vacantele la:

  • Skiatos de la 99 euro/persoana; reducere de 81%
  • Lefkada de la 49 euro/persoana; reducere de 53%
  • Turcia de la 99 euro/persoana; reducere de 79%
  • Atena pentru Revelion de la 259 euro/ persoana; reducere de 24%
  • Corfu de la 359 euro/persoana; reducere de 24%
  • Creta de la 399 euro/persoana; reducere de 29%

Pentru doua nopti de cazare in Roma sau Praga, platesti pentru un city-break 9.9 euro/peroana, respectiv 99 de euro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.