Politistii au descoperit 39 de sirieni ascunsi intr-o casa parasita si intr-o padure din apropierea acesteia, in judetul Maramures. Anchetatorii fac verificari pentru a afla cum au ajuns migrantii in Romania.

Cei 39 de migranti au fost gasiti duminica, precizeaza News.ro.

”Pe raza localitatii Asuaju de Jos au fost depistati 39 de cetateni straini, care nu aveau asupra lor niciun document de indentitate si nu isi puteau justifica prezenta pe raza localitatii”, a declarat, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Maramures, Dumitrita Rus.

Politistii au sesizat Inspectoratul pentru Imigrari, iar grupul de migranti a fost dus la Centrul Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Somcuta Mare.

”In continuare se fac cercetari in colaborare cu celalalte institutii pentru a se stabili cum au ajuns migrantii pe raza localitatii”, a mai spus purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

Potrivit Digi 24, migrantii sunt sirieni, 28 dintre ei fiind descoperiti intr-o casa parasita aflata in proprietatea unui barbat dat in urmarire, in timp ce ceilalti 11 se ascundeau intr-o padure din apropiere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.