Trei persoane au fost grav ranite, in noaptea de joi spre vineri, in urma unui accident produs in localitatea Giroc, aflata la marginea Timisoarei, dupa ce soferul unei masini a depasit coloana de autoturisme aflata la trecerea la nivel cu calea ferata, a ignorat semnalele acustice si luminoase ale barierei si a lovit un tren Sageata Albastra.

Potrivit politistilor, accidentul a avut loc in jurul orei 4.00, la intrarea in localitatea Giroc, aflata la marginea municipiului Timisoara.

Soferul unui autoturism care se deplasa dinspre Giroc spre Timisoara a trecut pe langa doua masini care stateau la bariera, la trecerea la nivel cu calea ferata, si a lovit in plin un tren Sageata Albastra care circula pe ruta Buzias – Timisoara.

In urma impactului, autoturismul a fost proiectat la aproximativ 30 de metri, distrugand un semafor feroviar. Trenul s-a oprit, apoi, la 200 de metri de locul accidentului.

Trei persoane au fost grav ranite si au fost transportate la spital. Este vorba despre soferul masinii si doi pasageri care au ramas incarcerati, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru a-i scoate dintre fiarele autoturismului, scrie News.ro.

Trenul a fost de asemenea avariat, circulatia feroviara fiind intrerupta.

Politistii de la Transporturi Feroviare si cei de la Politia Rutiera au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.