Intr-un mesaj postat pe pagina personala de Facebook, fostul premier Victor Ponta si-a cerut scuze ca nu a putut fi alaturi de colegii de la Universitatea "Constantin Brancusi" din Targu Jiu, la deschiderea noului an universitar, scrie antena3.ro.

"Din pacate in acest an nu am putut sa fiu si fizic alaturi de ei, de colegii si de prietenii din Targu Jiu (asa cum am patit si la deschiderea Anului Scolar) - asta pentru ca timp de 5 minute am semnat o hartie strict formala (si inutila) la Sectia 6 de Politie din Bucuresti! Eu fiind singurul care trebuie sa fac asta din fabulosul si fiorosul dosar de crima organizata internationala cunoscut sub numele de "Vizita lui Tony Blair in Romania"!

E frumos in Romanistan - sau mai corect puteti sa numiti tara noastra Absurdistan / Macoveistan / Prunistan / Puscaristan / Tapalagstan / Iohannistan", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.