Marele actor Sebastaian Papaiani a incetat din viata la varsta de 80 de ani, artistii transmitand mesaje emotionante dupa moartea indragitului maestru.

"Tineam legatura cu sotia lui, spunea ca este bine, ca este la recuperare si ca este mai bine. Abia asteptam sa-l vad, ca-l imbarbatam, jucam amadeus impreuna cu el. S-a stins un mare actor, un mare om, un prieten. Eu nu realizez ca un om ca el a murit", a declarat Ion Dichiseanu pentru Romania TV, citat de evz.ro.

"Este infiorator. Timpul ne distruge. Dumnezeu sa-l odihneasca! Eram prieteni, facea parte din galeria marilor actori. Am jucat cu el si l-am admirat in multe spectacole si l-am admirat in multe perstatii artistice. Era plin de umor si in ceea ce priveste starea sa de sanatate. Fizic l-am vazut la comemorarea lui stefan Iordache. Se pare ca a murit acasa, se pare ca nu s-a mai putut face nimic. Durerea ramane aceeasi pentru teatrul romanesc, pentru noi, pentru familia lui", a declarat Florina Cercel la Antena 3, citata de huff.ro.

"Am crescut impreuna ca actori si ne-am amturizat impreuna. Nu-mi vinde sa cred si este cea mai mare lovitura pe care am primit-o din partea lui. Ne-am vazut inainte sa fie internat, vorbeam des la telefon, inainte sa se imbolnaveasca m-a sunat. Daca vroiam sa rad, avea un dar de a povesti extraordinar, atunci ii dadeam un telefon si ma deconectam. Un om foarte direct, foarte simtit, nici nu mai am cuvinte la ora actuala, atat de lovita sunt. Nu se poate inlocui un Sebastian Papaiani", a spus Rodica Bitanescu la B1TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.