Un barbat complet dezbracat a fost prins luni dimineata de Politia locala a Municipiului Bucuresti in timp ce incerca sa prinda o lebada aflata pe lacul din Parcul Herastrau.
"Astazi, in jurul orei 10, in parcul Herastrau, a fost depistat un barbat in varsta de 36 de ani, care a intrat dezbracat complet in apa lacului, incercand sa ajunga la tarcul special amenajat pentru pasari. Intentia sa a fost de a captura una din lebedele aflate in zona respectiva. La fata locului a fost trimis un echipaj al Serviciului Ordine si Liniste Publica din cadrul Politiei Locale a Municipiului Bucuresti care, impreuna cu lucratori din cadrul Sectiei 2 Politie, a actionat pentru retinerea si identificarea persoanei in cauza. Tanarul - care la controlul medicilor de pe ambulanta nu a prezentat probleme psihice si nici nu a fost depistat ca fiind sub influenta alcoolului - a refuzat sa-si explice gestul", se arata intr-un comunicat emis de Politia Locala a Municipiului Bucuresti, potrivit Hotnews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.