Social 22 August 2016 18:00
Noua turisti sunt blocati, luni dupa-amiaza, intr-o pestera din Muntii Apuseni, din cauza unei viituri produse in urma unei ploi puternice, DN 75, care asigura accesul in zona, fiind blocat de aluviuni. Speologi de la Cluj si salvamontisti din Alba intervin pentru recuperarea turistilor.

Cele noua persoane se aflau, luni dupa-amiaza, in interiorul Pesterii Huda lui Papara, din judetul Alba, in momentul in care in zona a inceput sa ploua torential.

La ora transmiterii acestei stiri, oamenii sunt blocati in interiorul pesterii din cauza unei viituri care s-a produs in apropiere.

In zona intervine o echipa de speologi de la Salvaspeo Cluj, dar si un echipaj de salvamontisti din judetul Alba care incearca sa ii recupereze pe turisti, informeaza News.ro.

Totodata, drumul national 75, care duce spre Muntii Apuseni, este blocat de aluviuni aduse de viitura de pe versanti.

O echipa de la Compania de Drumuri si Autostrazi (CNADNR) Alba, dar si voluntari de la Serviciul de Urgenta al comunei Salciua, intervin in zona pentru deblocarea drumului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.