Social 18 August 2016 13:15
Asteptarea a luat sfarsit! In curand, toti romanii care iubesc moda de calitate vor avea ocazia de a experimenta pentru prima data conceptul revolutionar al magazinelor Forever 21.

Brandul de fashion isi va deschide primul magazin din Bucuresti in noul centru comercial ParkLake. Marea Deschidere va avea loc pe data de 3 Septembrie, la ora 10 dimineata, la parterul mall-ului ParkLake. Noul centru comercial este locul perfect pentru a lansa mult asteptatul brand de moda american in Romania, Forever 21.

Marea Deschidere, anuntata de brand, va fi un eveniment plin de muzica, moda, cadouri si surprize captivante! Insa cea mai mare surpriza le este rezervata primilor 300 de clienti care vor primi vouchere cadou in valoare de 50 de lei la evenimentul de deschidere. Dana Rogoz, faimoasa actrita si bloggerita de lifestyle si fashion, va fi gazda evenimentului, impartasindu-si nerabdarea pana la Marea Deschidere.

Direct de pe catwalk in magazine, Forever 21 va lansa in luna septembrie, in Bucuresti, colectia sa luxurianta si inspirata de street style-ul insoritului oras Los Angeles. De la boem, la clasic si feminin, fiecare fashion addict isi poate gasi un stil personalizat.

Potrivit unui comunicat remis 9am, noua destinatie de shopping va oferi o gama larga de produse dispuse in aproape 1.600 de metri patrati de spatiu de retail. Formula castigatoare a brandului implica o oferta deosebit de variata de produse fresh, in pas cu moda, la preturi incredibil de accesibile.

Pregatiti-va pentru o experienta de cumparaturi unica si fiti acolo la ora 10 dimineata fix, pentru a intampina cel mai asteptat eveniment al sezonului!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.