Social 30 Iulie 2016 10:20
Dupa mai multe ore de audieri, magistratii Curtii Supreme au dispus instituirea arestului la domiciliu pe o perioada de 30 de zile pentru viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, in dosarul Delta Dunarii in care este acuzat de trafic de influenta.

Cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a lui Bogdan Olteanu a fost respinsa de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata de procurori.

"Nu am cum sa comentez aceasta decizie. Se va comunica aceasta incheiere Parchetului, care are posibilitatea de a formula contestatie in 48 de ore. Si noi am contestat-o deja", a spus avocatul viceguvernatorului BNR, citat de evz.ro.

De asemenea, avocatul acestuia a adaugat ca Bogdan Olteanu isi va prezenta luni demisia din functia de viceguvernator al BNR, intrucat clientul sau nu doreste ca BNR sa fie "tarata intr-un spectacol mediatic", scrie hotnews.ro

"Este un moment greu, este un moment trist si o perioada foarte trista. Sper sa se termine cat mai repede. Doresc sa obtin achitarea cat mai rapid, pentru a reincepe o viata normala. Pana la acel moment, voi face ceea ce onoarea si respectul fata de institutia din care am facut parte imi cere, voi transmite cat mai rapid demisia mea din conducerea Bancii Nationale si voi urma sa imi sustin cauza in justitie", a declarat Bogdan Olteanu la iesirea din arest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.