Social 29 Iulie 2016 16:00
Pare greu sa invatam imnul national! Ne amintim cu totii macar o situatie cand conationalii nostri au stalcit versurile din "Desteapta-te, romane”. S-a intamplat in cadrul manifestarilor politice, sociale, in debutul mult asteptatelor meciuri ale nationalei si exemplele pot continua.

De Ziua Imnului vrem sa le aratam romanilor ca se poate! ROM a gasit cele mai bune exemple: strainii care stau la noi in tara si pot recita imnul national al Romaniei pana la ultimul vers. Mai mult, pe siteul lansat astazi, invataimnul.ro, ii gasim pe acesti straini dispusi sa neinvete. Putem alege sa repetam impreuna cu un american, cu o vietnameza, cu un chinez, cu un islandez, cu o nigeriana sau cu o iraniana.

„Personal, consider ca a sti imnul national este elementar pentru orice roman. Asa cum este si sa stii cum arata drapelul sau ce reprezinta ziua de 1 Decembrie. Imnul face parte din identitatea noastra nationala si este modul prin care transmitem de la o generatie la alta o mica parte din ceea ce ne face mandri ca suntem romani. Demersul nostru vrea sa ii impulsioneze pe romani sa invete "Desteapta-te, romane! ”, spune Diana Barlan, Group Brand Manager ROM, prin intermediul unui comunicat de presa remis 9am.ro.

ROM lanseaza aceasta provocare in pragul Jocurilor Olimpice si a meciurilor de calificare la Campionatul Mondial de fotbal. Pana atunci, speram ca toti romanii sa invete imnul si sa ii sustina pe sportivii care ne reprezinta tara, cantand in cor "Desteapta-te, romane!"

„Am iesit prematur din Campionatul European de fotbal, dar avem sansa de a ne sustine sportivii la Jocurile Olimpice si suntem increzatori ca vom avea multe ocazii sa cantam imnul national. Astfel, astazi, de Ziua Imnului, ROM lanseaza o noua provocare, aceea de a le oferi romanilor o maniera inedita de a-l invata!”, a declarat Gabriela Munteanu, Marketing Director Kandia Dulce.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.