Social 25 Iulie 2016 10:15
Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, judecata pentru coruptie, a declarat, duminica seara, la Romania TV ca nu si-a inchipuit ca procurorul sef al DNA, Laura Kovesi, ar putea sa stea la aceeasi masa cu ea, stiind ca este o infractoare.

„Eu nu am anticipat dimensiunea sentimentelor reprobabile ale doamnei Kovesi in ceea ce ma priveste, pentru ca, daca as fi anticipat-o, as fi avut o cu totul alta atitudine si conduita”, a spus Alina Bica, potrivit News.ro.

Fosta sefa a DIICOT, judecata pentru coruptie in legatura cu activitatea sa la ANRP, a adaugat ca a stat de mai multe ori la aceeasi masa cu Laura Kovesi, dupa data comiterii faptelor pentru care a fost trimisa in fata instantei.

„Eu am colaborat cu doamna Kovesi. Cand m-au numit in functie eu mi-am inchipuit ca institutiile abilitate m-au verificat, ca probitate profesionala. Chiar a fost un moment in care mi-am zis ca m-am comportat ireprosabil pana acum. DIICOT-ul a avut discutii de cooperare pe anumite zone cu DNA, eu comunicam cu doamna Kovesi, doamna ma suna ocazional, eu o sunam ocazional, ne-am intalnit la diverse evenimente, am stat la masa impreuna. Niciun moment nu mi-am inchipuit ca doamna Kovesi, la cat este de pura sufleteste, este anticorupta Romaniei, ar sta la masa cu o infractoare... despre care stie ca este o infractoare. Presupusa mea fapta e din 2011”, a spus Alina Bica.

Ea a adaugat ca Laura Kovesi a fost informata de serviciile secrete despre presupusele infractiuni, informeaza Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.